Originele kindertraktaties

Originele kindertraktaties

Als kind opgroeiende is er niets leukers dan mogen trakteren op school, club of vereniging als je jarig bent. Maar de traktaties zijn vaak moeilijk te bedenken. Het moet natuurlijk wel leuk en origineel blijven!

Keuze

Bij het kiezen is het slim om als eerst te bedenken wat voor type traktatie u gaat doen. Iets eetbaars, iets nuttigs, iets leuks? Moeilijke keuzes! Houd vooral rekening met de leeftijd en de omstandigheden van de originele kindertraktaties.

Eetbaar

Eetbare maar originele kindertraktaties zijn er niet al te veel meer tegenwoordig. Veel is al gedaan en gelukkig zijn er ook velen hierbij vergeten. Zoals bijvoorbeeld de Saté stokjes met blokjes kaas, stukjes fruit etc. mooi op een stuk aluminium folie gezet als een egel.

Nuttig

Bij veel winkels zijn bijvoorbeeld leuke gummetjes te koop, lego gummetjes die je op elkaar kan stapelen, 3D gummetjes die je in elkaar moet puzzelen of de overbekende kneed gum als originele kindertraktaties. Natuurlijk zijn er ook andere dingetjes als leuke mapjes, potloden of pennen.

Leuk

Veel mensen gaan voor de originele kindertraktaties die leuk zijn. Door de vele keuze blijft het origineel. Zelfs voor minder dan een euro iets leuks te vinden!