Kindertraktaties peuterspeelzaal

Trakteren op de peuterspeelzaal is voor elk kind een feestje

Kindertraktaties op de peuterspeelzaal zijn er vaak als een kindje jarig is geweest. Als ouder mag je niet zomaar wat trakteren. Je krijgt een lijstje mee naar huis met daarop de kindertraktaties die gewenst zijn. De kindertraktaties op de peuterspeelzaal mogen niet ongezond zijn.

Kindertraktaties peuterspeelzaalDenk hierbij aan snoep, koek, of andere ongezonde zoetigheid. Het is ook niet de bedoeling dat er kindertraktaties gekocht worden zoals speelgoed. Waar je aan kunt denken bij kindertraktaties op de peuterspeelzaal:

  • Fruit aan een stokje.
  • krentjes of rozijntjes.
  • soepstengels.
  • een mandarijn of appel leuk versierd.
  • koekjes zonder glazuur.

Deze gezonde kindertraktaties voor de peuterspeelzaal kun je dan leuk versieren

Het is leuk om alle kindertraktaties voor de peuterspeelzaal in een mooie rieten mand te doen, laat onze lezeres met eigen blog MarilynOnline weten. Deze manden hoeven helemaal niet duur te zijn als je er eentje koopt via AliExpress of Bol.com.

Het is voor veel ouders moeilijk om een kindertraktatie voor de peuterspeelzaal te verzinnen. Ouders komen met steeds grotere en mooiere traktaties aan bij de peuterspeelzaal. Het lijkt wel een concurrentie strijd aan het worden.

De ouders knutselen mooie en leuke dingen waar ze uren mee bezig zijn. Heel erg leuk natuurlijk maar vaak wordt het doosje krentjes of koekje er af gehaald en verdwijnt de rest in de prullenbak.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LET KIDS PLAY ♥