Zelfgemaakte kindertraktaties

Je kind is jarig en dat betekent trakteren

Je dochter of zoon is jarig en wil dus graag trakteren op school. Je kunt nu twee dingen doen of je rent naar de winkel en koopt iets kant en klaar dat het kind kan trakteren of en dat is het leukste bedenk zelf iets en maak zelfgemaakte kindertraktaties.Er zijn een heleboel leuke voorbeelden van leuke traktaties te vinden.

Zelfgemaakte kindertraktatiesGaan we voor een snoep vlinder of een mandarijnen mannetje

Zelfgemaakte kindertraktaties is natuurlijk veel leuker als iets wat je kante en klaar in de winkel gekocht hebt.Maar de vraag is dan altijd wat gaan we nu precies maken? Om een paar voorbeelden te geven van leuke traktaties wat dacht je van een snoepvlinder of een mandarijnen mannetje met een beetje creativiteit kom je van zelf op een leuke idee voor zelfgemaakte kindertraktaties

Zelfgemaakte kindertraktaties leuk en orgineel

Het is leuk om te zien wat kinderen zoal trakteren,de leukste traktaties zie je in een schooljaar de revue passeren en dat maakt de zelfgemaakte kindertraktaties leuk en orgineel tenminste als je natuurlijk niet precies hetzelfde gaat maken als wat de andere kindjes hebben getrakteerd. Twijfel je nòg? Je kan ook voor iets helemaal anders gaan. Kleine appeltaartjes met bladerdeeg zoals je hier kan vinden, bijvoorbeeld – vinden alle kindjes lekker!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LET KIDS PLAY ♥